Ny varmekalkulator fra ØS Varme

ØS Varme lanserer ny kalkulator for prosjektering og beregning av varmekabler.

Sandnes/Oslo september 2024

ØS Varme har lansert en ny kalkulator for hjelp til prosjektering og beregning av varmekabler.

Vi har i mange år hatt en kalkulator for dette, men det har blitt stadig mer komplisert og kostbart å få utført endringer på denne.  Vi har de siste årene lansert nye produkter som dessverre ikke har blitt tilgjengeliggjort i den gamle løsningen.  Det var i tillegg også visse utfordringer med beregningene som ble utført i forbindelse med Lamiflex gulv. 

Vi har hatt et stort fokus på å utvikle en brukervennlig og intuitiv løsning.  Det var også viktig for oss at løsningen skulle kunne brukes på kryss av alle plattformer.  Har du en nettleser så skal du ha tilgang til kalkulatoren!

Vi ønsket at terskelen for å komme i gang med å bruke kalkulatoren skulle være så lav som mulig og har derfor valgt bort behovet for å opprette en bruker og en trenger heller ikke å oppgi noen form for personalia for å bruke kalkulatoren.

Vi har tidligere hatt god hjelp til å utvikle vår online løsning for samsvarserklæringer fra Origin AS i Sandnes så det var naturlig for oss å kontakte dem når vi skulle i gang med den nye løsningen.

Origin AS v/Rune Løvik og Gunnar Skjold, som har vært våre kontaktpunkter, har nå levert fra seg en løsning som vi er meget stolt over.

At markedet setter pris på og omfavner den nye kalkulatoren ble veldig synlig for oss da vi viste en tidlig versjon i forbindelse med Eliaden 2024.  Det var bare positive tilbakemeldinger å høre fra de mange som fikk prøve løsningen!

Link til kalkulatoren finnes under fanen «Installasjon» og en kan også lage bokmerke til kalkulatoren på smarttelefoner, nettbrett og lignende.